Op 8 Mei 1995 heeft café de Tijd zijn deuren geopend, als parade paardje van Leo Horden en Henry Witmer. Na café de Kater en restaurant het Gesprek vonden de heren het wel eens tijd om een eigentijds café neer te zetten in het centrum van Wageningen naast hun eerste onderneming café de Kater.

Café de Tijd groeide uit tot een succes in de jaren die volgden, met als hoogtepunt een tweede plaats in de horeca top 100.

In de afgelopen jaren is café de Tijd gegroeid tot een zeer succesvolle onderneming die al vele generaties bij elkaar gebracht heeft  en zal ook de komende jaren nog veel generaties vreugde brengen.

De nieuwkomers

Leo en Henry hebben besloten om na vele jaren actief te zijn geweest met twee horeca zaken op de markt, in 2014 een stap terug te doen. Ze besluiten om café de Tijd van de hand te doen, om zo meer tijd over te hebben voor hun kindje eetcafé de Kater.
Er waren veel kopers op de kust maar uiteindelijk hebben wij, Remco en Brigitte van Dijk, de strijd gewonnen. Met slechts een paar kleine aanpassingen in het interieur is er toch een eigen sfeer gecreëerd.
Vooral in de service is er een frisse wind door gegaan. We streven naar snelle en duidelijke service, de gast is koning (of koningin). Bij ons team staat gastvrijheid centraal.
Café de Tijd in de toekomst
Het Team van café de Tijd zal voor u in de toekomst meer leuke, gezellige en misschien wel uitdagende activiteiten bedenken. Maar  misschien heeft  u zelf een waanzinnig idee! Laat het ons dan weten via; info@cafédetijd.net en wie weet ziet u uw activiteit in eens voorbij komen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze acties like en deel ons op facebook.